Register Account

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ridley Pearson Risk Agent 01 The Risk Agent Retail Epub
[Image: j5pet52pir5f.png]

Quote:Autor o swoim bohaterze:

Kim był "Agent nr 1", bohater tej powieści? Czym zasłużył sobie u Niemców na trzy wyroki śmierci, u Polaków na wysokie odznaczenia, a u Greków na miano półboga? W jaki sposób zdołał sam jeden przeprowadzić zniszczenie wielu nieprzyjacielskich okrętów, statków i magazynów, a także kilkuset samolotów? Któż go tak wychował, że w ateńskiej celi śmierci narysował białego orła i biało-czerwone flagi z napisem "Niech żyje Polska"? Odpowiedziały mi na te pytania liczne dokumenty oraz wspomnienia polskich i greckich przyjaciół i kolegów Jerzego Iwanowa, ale może najwięcej dały mi znać o jego sercu i charakterze kobiety: przede wszystkim matka, warszawianka, która wpoiła swojemu Irkowi miłość ojczyzny, a wreszcie inne kobiety i dziewczęta. Tak więc udało mi się wyzyskać w tej powieści niejedno żywe i barwne świadectwo, póki jeszcze źródła tych świadectw nie wyschły. A zatem, chociaż mówi ta historia o mądrym wojennym wywiadzie i wielkim sabotażu, jest ona także opowieścią o największych, jakie istnieją, uczuciach: o miłości matczynej i o miłości syna zawsze oddanego matce i do końca wiernego ojczyźnie.

🌞 Contents of Download:
📌 Ridley Pearson Risk Agent 01 The Risk Agent Retail Epub.epub (Ridley Pearson) (2012) (998.22 KB)

[center]⋆🕷- - - - -☽───⛧ ⤝❖⤞ ⛧───☾ - - - -🕷⋆[/center]

⭐️ Ridley Pearson Risk Agent 01 The Risk Agent Retail Epub ✅ (998.22 KB)
NitroFlare Link(s)

[To see links please register or login]

RapidGator Link(s)

[To see links please register or login]

[Image: signature.png]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)